NEXUS

NEXUS

Forbundet lys


NEXUS er en mikroprofil designet til gør-det-selv-konfiguration, hvilket gør det nemt at opnå lineære belysningsløsninger tilpasset ’til millimeteren’ til både indfræst og overfladeinstallation.

Kollektionen, der består af en universalprofil i ekstruderet aluminium, to typer opaliserende diffuserskærme, seks forskellige sensorer og installationstilbehør, kan bruges til at skabe konfigurationer til både indvendig og under kabinetapplikation, forsænket i blinde eller gennem riller, og overflade monteres med mulighed for anodiseret aluminium eller mat sort finish.

KONFIGURER NEXUS I 5 ENKLE TRIN

1. Vælg installationstype

Der er to diffuserskærme, en til konfiguration af profilen til forsænket installation og en til overflademontering. De hægtes nemt på aluminiumsprofilen og sikrer perfekt vedhæftning.

2. Vælg finish

Kollektionen er sammensat af en universal aluminiumsprofil i anodiseret aluminium eller mat sort finish.

3. Vælg styresystemet

De seks sensorer integreres nemt i profilerne og leveres som standard med strømkabel. SD-sensorerne (switch dimmer) giver brugeren mulighed for at tænde og slukke for lysstrømmen, justere lysstyrken og vælge farvetemperaturen (kun for D-Motion tofarvede kilder). IFR-sensoren, der anbefales til indvendig skabsinstallation, sikrer automatisk tænding af armaturet, når døren åbnes. Begge fås til forsænket og overflademonteret konfiguration.

Til konfiguration af NEXUS uden sensor skal strømkablet købes separat.

4. Udfyld profilen

NEXUS fuldendes af endekapperne, i en neutral finish til forsænket installation og i en aluminium eller sort finish til overfladeinstallation. Endelig kan den nemt monteres uden brug af værktøj ved hjælp af fikseringsklemmerne, som også fås til forsænket eller overfladeinstallation.

5. Vælg lyskilden

NEXUS kan konfigureres med syv forskellige 6 mm lyskilder med enkelt- og dobbeltfarvet D-Motion klæbende base, medium og høj lineær tæthed med Osram energibesparende eller energieffektive LED’er.

Se en guide til NEXUS her: