Vi er et handels- og agenturfirma med en håndfuld stærke leverandører af beslag og tilbehør til møbel- og køkkenindustrien.

OL-Beslag A/S blev grundlagt i 1981 og er siden blevet en af de førende leverandører i branchen. 
Vi beskæftiger 25 medarbejdere, som alle har stor ekspertise til at betjene vore kunder.

Hvem er vi ?

– Vi er en gruppe medarbejdere, som hver dag arbejder passioneret og dedikeret på at udnytte det potentiale, der ligger i intelligent indretning og udnyttelse af skuffer og skabe

– Vi er en gruppe medarbejdere, som sætter en ære i at være trendsættere på, hvordan man gør tingene i vores branche, så vi selv og branchen hele tiden udvikler sig.

– Vi er en gruppe medarbejdere, som hver dag leverer uovertrufne produkter og løsninger til vores kunder og samarbejdspartnere, der bringer en masse værdi.

Hvad står vi for ?

– Vi vil være innovative. For os betyder det, at vi altid stræber efter, at have de bedste produkter, der findes på markedet – produkter der bringer en masse værdi til slutbrugeren i form af bedre udnyttelse af skabe og skuffer. 

– Vi vil fremstå som en seriøs partner til alle køkkenfabrikker og deres forhandlere. For os betyder det, at vi altid behandler vores samarbejdspartnere ligeså seriøst og med ligeså stor respekt, som de behandler os med.

– Vi skal altid have den nødvendige baggrundsviden og den specifikke specialviden. Den viden er nødvendig for altid at kunne hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere bedst muligt.

– Vi skal levere den bedste service. For os betyder det, at vi kan løse enhver opgave, vores kunder eller samarbejdspartnere stiller os overfor – og at vi kan løse den hurtigt.

OL-Beslag A/S er beliggende i Silkeborg, Midtjylland