NEXUS

Mikroprofil designet til gør-det-selv-konfiguration

NEXUS er en mikroprofil designet til gør-det-selv-konfiguration, hvilket gør det nemt at opnå lineære belysningsløsninger tilpasset ’til millimeteret’ både til indbygning og overfladeinstallation.

Kollektionen, der består af en universel profil i ekstruderet aluminium, to typer af opaliserede diffusorskærme, seks forskellige sensorer og installationsaccessories, kan anvendes til at skabe konfigurationer både til indvendig og under-skab anvendelse, indbygget i blinde eller gennem riller og overfladeinstalleret med muligheden for anodiseret aluminium eller mat sorte finish.

Baski

LED-profil til køkkenelementer

En gennemtænkt LED profil med integreret IR censor. Det perfekte valg til skuffebelysning, samt generelt skabe hvor åbningen skal tænde for lyset via IR censoren. Baski SF har et stilrent design, og egner sig særdeles godt til skuffebelysning med sin højde på kun 10mm. SF står for ”spring fixing”, Baski SF er nemlig udstyret med en patenteret fjedre teknologi som sikrer en værktøjsfri, lynhurtig montage. Baski SF kan bruges til alle standard skabe med en tykkelse på 16-19mm. Profilen leveres i sort eller aluminium.

Baski SF tilsluttes altid en standard driver uden styring.


HOLL D-MOTION

indbygget LED armatur

HOLL er et armatur med perimeter lyskilde integreret i en understøtning installeret i en blind rille (HOLL BH) eller på et gennemgående hul (HOLL TH).

Den 2000 mm strømledningsudgang med Micro24-stik er aksial eller radial i forhold til installationsoverfladen. Fås i malet stål og sort touch finish og i konfigurationen med D-Motion lyskilde.

HOLL TDM er konfigureret med berøringsdæmper hovedafbryder, sikker, selv når den kommer i kontakt med våde hænder, bruges til at tænde og slukke, styre lysstyrken og, i D-Motion-konfigurationen, til at vælge farvetemperaturen blandt de to tilgængelige, af det enkelte armatur og dem, der er tilsluttet udgangskablet.


FLEXYLED H4-24 D-Motion

LED-profil til indfræsning

FLEXYLED H4-24 er en innovativ, fleksibel, lineær LED profil støbt i hvidpigmenteret silikone. Profilen er diskret, og har en bredde på kun 4mm. Den egner sig perfekt til indfræsning i skabe, og inventar generelt.

Den hvidpigmenterede silikone sikrer en ”no dot” effekt, og giver et utroligt behageligt lys.

FLEXYLED H4-24 er på trods af sin bredde på kun 4mm udsyret med D-motion, som betyder at du kan tilpasse belysningen efter behov.

D-motion lader dig regulere lysets farvetemperatur mellem 3100-4200 Kelvin, hvilket betyder at du kan skifte fra varmt lys (3100K) til naturligt lys (4200K). FLEXYLED H4-24 kan ydermere dæmpes i lysstyrke efter behov.

FLEXYLED H4-24 kan med fordel benyttes til sokkelbelysning, og monteres let med H4 montage clips.


FLEXYLED AT6

LED-profil til indfræsning

FLEXYLED AT6 er en innovativ, fleksibel, lineær LED profil støbt i hvidpigmenteret silikone. Profilen er diskret, og har en bredde på kun 6mm. Den egner sig perfekt til indfræsning i skabe, og inventar generelt. Den hvidpigmenterede silikone sikrer en ”no dot” effekt, og giver et utroligt behageligt lys.

FLEXYDLED AT6 kan leveres i både 2700 kelvin (varmt lys), samt 4000 kelvin (Naturligt lys). FLEXYDLED AT6 kan dæmpes i lysstyrke efter behov. FLEXYLED AT6 kan med fordel benyttes til sokkelbelysning, og monteres let på alle overflader med de tilhørende clips til skruemontage. Profilen er udstyret med en 3M selvklæbende tape på bagsiden for sikring af montage, både ved indfræsning samt overflademontage.


UNIKA D-MOTION

Indbygget LED armatur

For dem, der ligesom Domus Line designer og skaber lys- og strømsystemer, har køkkenet altid været et af de mest stimulerende miljøer: jagten på løsninger til at forbedre lysdesignets ydeevne med nye funktioner, der kan virke enkle, men som ikke bør tages for givet, er altid en spændende udfordring.

Selvfølgelig er dette krav om flere strømstik (strøm og USB-stik) i køkkenet i dag ikke noget nyt, men desværre heller ikke deres tendens til at være invasiv.

Ofte er de pladskrævende, ikke særlig attraktive og normalt placeret hvor som helst, undtagen hvor der er brug for dem.


LINEO

LED armatur til underskabsbelysning

Det minimale design af LINEO gør den perfekt til installation under kabinet.

Den perifere lysende krop, med diffusor kun 4 millimeter tyk, sikrer den rigtige lysprojektion fra et slankt, minimalt invasivt armatur.

Fås med stål og sort touch finish. LINEO er også konfigureret med master dæmper touch sensor, som tænder og slukker og dæmper lyset af hvert enkelt armatur og af alle de armaturer, der er tilsluttet det.


POLAR D-MOTION

LED armatur til underskabsbelysning

POLAR SE D-MOTION er et aluminiumsarmatur kun 5 mm tykt, der integrerer en dobbelt LED-klynge (2700 – 4000 K) med diffust lysprojektion og LGP (Light Guide Plate) diffuser, der annullerer prikeffekten.

POLAR SE D-MOTION fås i to konfigurationer, begge forsynet med to-polet strømkabel og Micro24-stik: TWA (Tunable White) uden sensor og WHC (White Changeable) SDM (Sensor Dimmer Master) med statisk farvetemperaturvalgssensor kablet master , med tænd-sluk-funktion og lysstyrkedæmper til justering af individuelle armaturer eller alle de tilsluttede.

POLYSTYRING

Elektronisk kontrolsystem med flere sensorer

POLY er et elektronisk styresystem med flere sensorer til LED-armaturer.

Den elektroniske styring modul, kun 18 mm tykt, er tilsluttet mellem strømforsyningen og lamperne (begge 12Vdc og 24Vdc), og kan hoste op til 3 sensorer af de forskellige tilgængelige modeller: infrarød nærhed sensorer og pyrolytiske sensorer.

Styremodulet integrerer en opsætningsknap, hvormed funktion kan til enhver tid vælges – fra bagdørssensor til ON-Off.

Styremodulet leveres med fabriksopsætning til brug af POLY IR-sensoren i grænseafbryderen tilstand og POLY PIR bevægelsessensorkontakten.


Easi

Elektronisk kontrolsystem med flere sensorer

Smart belysning kommer til at få stadig større indflydelse på vores liv, som det var tilfældet, da lysdiodekilder (LED) blev opfundet.

Det er kendt, at lys påvirker vores humør og vores søvn/vågen cyklus, og er i høj grad ansvarlig for, hvordan vi værdsætter vores omgivelser.

Tidspunkt på dagen, miljøforhold og hvad vi laver er afgørende faktorer, når vi skal vælge den rigtige belysning til vores behov, både kvantitativt og kvalitativt.D-Power

Styringstilbehør skal bruges i kombination med en standard driver