Hos OL-Beslag A/S er vi stolte over vores leverandører. Vi er stolte over, at vi har en fast skare af leverandører, og flere af dem har vi samarbejdet med, siden virksomheden blev grundlagt.

Nogen kunne fristes til at tro, at det er fordi, vi er konservative. Det er det på ingen måde. De leverandører vi samarbejder med, er nøje udvalgte fordi de konsekvent leverer nytænkende og banebrydende produkter.

Vi har udviklet os sammen med vores leverandører gennem de sidste mange år og anser dem som en del af rygraden i vores virksomhed og sætter stor pris på det meget tætte forhold vi har til dem. Det tætte bånd til vores leverandører kommer vores kunder til gode i form af nye innovative produkter og løsninger.


I 1952 blev Blum grundlagt i Østrig og i dag er virksomheden verdens absolut førende varemærke indenfor beslag. Blum’s systemer er kendetegnede ved grundigt gennemtænkt funktionalitet, anerkendt design og lang levetid. Blum’s hængsler og udtrækssystemer er at finde i langt de fleste køkkener verden over.


Kesseböhmer blev grundlagt i 1954 og fra deres hovedsæde i Tyskland har de etableret sig som en af de absolut førende producenter at trådvarer. Kendetegnende for Kesseböhmer’s produkter er innovative løsninger, design og høj kvalitet.


ELCO Kunststoffe er blandt de absolut førende leverandører indenfor plastindustrien og af systemer og tilbehør til møbelindustrien. Virksomheden har eksisteret siden 1958 og har hovedsæde i Tyskland. Innovative produktløsninger, teknisk know-how og kvalitet at særdeles høj standard er altsammen kendetegnende for ELCO’s produkter.


IMA har mere end 30 års erfaring med at levere fremragende, smarte og designede opbevaringsløsninger og fittings til industrien over hele verden. IMA er en af de største producenter af affaldssystemer i Skandinavien og leverer til de største køkkenproducenter og grossister i Europa. 


Nothegger er OL Beslags leverandør af massive træskuffer.Domus er OL Beslags leverandør på belysning.