Funktionelt og kvalitetssikkert

OL-Beslag A/S har mere en 30 års erfaring inden for interiør og tilbehør til køkkener og kan således tilbyde en professionel og erfaren service.

Køkkeninventar er et af vores specialer, og vi har siden virksomhedens spæde start beskæftiget os med beslag mm. til køkkener.

Gennem vores mange år inden for faget har vi fundet frem til de bedste leverandører, der lever op til vores høje krav om kvalitet og design.

Her på hjemmesiden kan du under menuen “produkter” se de mærker og leverandører, som vi samarbejder med. Hos os går kvalitet og lækkert design hånd i hånd, hvorfor vi med grundighed har udvalgt gode, professionelle og kvalitetssikre leverandører, mærker og produkter.

Se, rør, føl og prøv diverse køkkeninventar i vores showroom.

Vi anbefaler vores kunder, foruden at se vores produkter her på hjemmesiden, at besøge vores showroom i Silkeborg. Her kan man se og afprøve produkterne, og således få en mere indgående fornemmelse for, hvordan de ser ud og fungerer.

I showroomet kan man se produkterne i det rette lys, inspicere materialet, og ikke mindst afprøve funktionerne og få råd og vejledning fra en af vores sælgere.

Du er også velkommen til at finde køkkeninspiration mange videoer her på hjemmesiden.