Vi holder sommerferielukket i uge 29, 30 og 31

Hos OL Beslag er vi altid dedikerede til at levere den bedste service til vores kunder. Som en del af vores årlige rutine vil vi gerne informere om vores sommerferielukning, så du kan planlægge dine bestillinger og undgå eventuelle forsinkelser.

Hvornår holder vi lukket?

Vi holder sommerferielukket i uge 29, 30 og 31 i 2024. Dette betyder, at vores kontor og lager vil være lukket fra mandag den 15. juli til mandag den 5. august.

Hvad betyder det for vores kunder?

Denne lukkeperiode betyder, at vi ikke vil kunne behandle ordrer eller besvare henvendelser i denne tid. Det er derfor vigtigt at have dette i tankerne, når du planlægger dine bestillinger.

Hvordan planlægger man sine bestillinger?

For at sikre, at dine ordrer bliver behandlet rettidigt, anbefaler vi, at du lægger dine bestillinger senest d. 12. juli 2024 kl. 10:00. Såfremt at disse er lagervarer vil det give os tid nok til at behandle og sende dine varer inden vores ferie.

Selvom vi holder ferie, er vores engagement i kundetilfredshed uændret. Vi vil gøre vores bedste for at minimere forstyrrelser og sikre, at alle ordrer, der lægges inden vores lukning, bliver behandlet effektivt.

Vi ønsker alle en dejlig sommerferie. Vi håber, at I også får tid til at slappe af og nyde sommeren.